De man die op de ladder klom (2014)

AFFICHE DE MAN DIE OP DE LADDER KLOM

Een toneelstuk van Udo Meiresonne, in regie van Han Steyaert

Een spannend verhaal over slachtoffers, over vernedering, over haat en over doodgewone mensen die er met de allerbeste bedoelingen steeds opnieuw een zootje van maken. Stel je daarbij een uitdagend modern decor voor.  Dit stuk gaf ons de mogelijkheid om klassevol toneel te brengen en meteen de juiste toon te zetten!

 De Jury van Open Doek gaf ons meteen een lovend rapport:

“Teejater geTipt bracht met haar eerste productie meteen een homogene en meer dan geslaagde voorstelling op niveau, waarbij de klemtoon vooral op het visuele lag. In deze voor culturele verenigingen barre tijden een nieuwe theatervereniging oprichten, is geen sinecure. Daarbij ook nog kwalitatief en artistiek toneel willen brengen, verdient eerbied en respect. En daar bovendien nog in slagen ook, verdient alle lof van de jury. Van harte gefeliciteerd. Dit smaakt zeker naar meer! We heten deze nieuwe groep, waar ambitie en geestdrift troef is, dan ook  van harte welkom in het amateurtheater.”

En ook het publiek was laaiend enthousiast:

“Puik teamwork op professioneel niveau ! Proficiat aan de hele cast! Wie niet naar de voorstelling geweest is, heeft ECHT iets gemist. Nog veel succes verder!” (Luc en Annelies)

“Zag zonet een prachtig staaltje theater, een fantastisch mooi decor en een intrigerend verhaal!” (Tim)

“Proficiat met jullie voorstelling! Jullie slaagden met glans, het was een prachtig plaatje dat tot in ’t kleinste detail klopte! Mooi geheel, bedankt voor de fijne avond!!!” (Sofie)

“Proficiat met de mooie voorstelling! Wij hebben genoten! Knap visueel werk. Zat heel goed in elkaar op alle vlakken.”(Olivier)

“Eén woord: “Woooow!!!” (Stéphanie)

“Een dikke pluim voor allen, niet alleen cast, regie, choreografie, ook de mensen van het geluid, licht, grime, haartooi, kledij , want ook die mensen zijn onmisbaar.  Samen met al die mensen zijn jullie er in geslaagd om mij vanavond opnieuw te laten genieten, en ja… moest ik morgenavond nog vrij zijn, ik kwam er een derde keer naar kijken. Bedankt !!!  Ik kijk al uit wat jullie nog allemaal in petto hebben voor de toekomst.” (Sonja)

“Proficiat aan iedereen! We hebben er enorm van genoten! Leuk om nog eens zo iets goed te zien!” (Eline)

“Echt proficiat, decor, de uitspraak, de uitstraling het plaatje was compleet!” (Rita)

“Wat een spannend toneel, iedereen krachtig in zijn rol, de mooie zang en haar figuur gaven de juiste sfeer en milderde de spanning. Proficiat!” (mama Liesbeth)

“Het was echt WOW ! Dikke proficiat aan iedereen, wij hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut, en hadden spijt dat het pauze was …” (Peggy)

16111368475_d602b0ff1d_o

Fotogalerij De man die op de ladder klom (2014)